dimecres, 7 de febrer del 2007

Sandra G







Tal i com veig a Sandra G m´adono de que és una d´aquelles persones que expresen una força espiritual més enllà de la seva presència.



El seu llibre de poemes ilustrats amb una sèrie d´imatges d´ella: " Lo que no nois mata nos hace más fuertes. Album de fotos y libro de poemas " és una presentació sense cap mena de trucatge, tant en el contingut literari com en el contingut fotogràfic.Hem sembla molt interessant que les persones expresin i mostrin les seves diverses dimensions vitals i en el llibre podem veure una sèrie de capítols que aborden diversos temesd escrits i imaginats amb la seva poesis i les imatges de José Luís Roig fonamentalment i Nano Dixcontrol.



Si realment podem parlar de escrits i imatges, com veiem a " Soñadores paranoicos " on llegim:



(...)



Quer la realidad es algo



que sólo puedes crear tu



y que podrás



hacérselo creer a los demás.



(...)



Jo diria que una persona que somnia mai no és paranoica en el sentit que li donen els mitjans coercitius, sinó que és capaç de crear el seu propi món. També diria que elsd poemes de Sandra G poden er el productre d´una frustració amorosa i tot el nigromant que genera en la ment, com cada nigromant generat en la ment de cadascú. Així a "Infierno de cenizas" ens diu:



(...)



Sólo tienen palabras inocentes



-pero también ignorantes-



abandonadas a su gris mente



como perros tuertos.



(...)



On es veu més la seva essència és en el capítol: Leche. Nata y una pitón on es mosytra més claramentv el seu treball, com en un show a Tele 5 o en el marc del Festibal de Cinema Eròtic del 2005.



Potser, com ella acaba:



- El único amor eterno



(pero verdadero)



és el que nos tiene la muerte.



Si estèu més interessats podèu consultar la seva pàgina a la xarxa: WWW.sandrag.com.