dimarts, 6 de febrer del 2007

Un nou clam


Avui dimats 6 de febrer del 2007, a La Contra de La Vanguàrdia es fa un entrevista a un antic professor d´institut d´Olot: Chimo Fdz. de Castro: " EL SEXO NO ES PECADO NI EN LA BIBLIA "
Després de defensar que la Biblia " ! Esta cuajada de Sexo ! i no lo pecaminiza " ens parla de la zoofilia, l´onanisme, l´homosexualitat i l´adulteri femení " eran las cuatro conductas penadas" ( ? ) pel fet de ser sexuals, simplement. Tanmateix ens diu que en temps de Jesua Ben Joseph " El sexo no era problema: ! El problema era no tener descendencia ! " I ens afirma que la sexualitat de Jessua Ben Joseph era " libre i sin conflictos " A partir del que ens diu de la relació amb Maria Magdalena que anomenava a Jessua " Rabon ", apelatiu carinyós que utilitzaven les esposes dels rabins. Podèu veure " El cristianismo desmitificado. Estudio de la sexualidad en tiempos de Jesucristo " ( Kairós )

Personalment no he llegit aquest llibre, però veiem que Chimo no acaba d´explicar-nos la dinàmica entre la condemna de l´adulteri femení i " la pasión sexual de los judíos no conoce límites " i com això es relaciona amb el procés de reproducció de l´espècie humana. Sembla que s´ha de profunditzar.

( Continuarem amb el tema ara que s´ha obert a la nostra ciutat )