divendres, 29 de juny del 2007

Valèrie Tasso




És curiós. Fins fa poc no havia llegit res de Tasso i resulta que les seves novel.les " Diario de una ninfómana" i " París la nuit " tenen un estil força interessant en la manera d´exposar el tema amb el qual hem sembla coincidir, sobretot en l´estructura del relat. El tema... vet aquí una de les històries que es centren en la típica problemàtica del desamor amb el que en diríem maltractaments psicològics d´un home envers una dona i totes les peripècies explicades amb un to força sofisticat. Aquestes històries que poden semblar versemblants mantenen la dinàmica de realitat imaginació.


El tercer treball de Tasso " El otro lado del sexo " podem parlar d´un treball de recopilació, tractament i fins i tot d´assaig sobre el domini de l´home per part de la dona: en els primers capítols com " Mis relaciones con una dómina..." " El dia que compré un esclavo " s´acaba parlant : " Aquí se sigue controlando el deseo de la gente desde otro enfoque " Després i en aquesta línia passa a parlar de la societat secreta de les Tigreses Blanques i la relació que mantenen amb el que defineix com a Dragons Verds i el Dragó de Jade tot dstacant la importància de la felació. Finalment, dsprés de parlar d´alguns aspectes de les minories eròtiques com el voierisme, enfoca el paper de la prostitució com una enfermeria sexual i el seu paper en la nostra societat.


Valèrrie Tasso ha fet un postgrau en sexologia a la Universitat d´Alcalá de Henares i una mostra clara podríem dir que és el seu tercer treball.


Per més informació podèu consultar http://www.valerietasso.com/